7 måder at lindre smerte i knæet på
VORES BLOG

7 måder at lindre smerte i knæet på

af Mette Larsen Oct 19, 2022

Vidste du, at en ud af fire voksne oplever smerter i knæet hvert år? I de fleste tilfælde er årsagen ukendt, men der er et par ting, du kan gøre for at forebygge og håndtere knæsmerter. Heldigvis findes der mange måder at lindre dem på. I denne artikel fortæller vi dig om 7 af dem!

 

1.Håndkøbsmedicin:
Paracetamol eller ibuprofen kan hjælpe med at lindre smerter i knæet. Sørg for at følge instruktionerne på etiketten nøje.

 

2. Træning

Motion er vigtig for den generelle sundhed, men kan også hjælpe med at reducere knæsmerter. Øvelser med lav belastning som f.eks. svømning og cykling er gode muligheder.

 

3. Is

Anvendelse af is på det berørte område kan hjælpe med at reducere smerte og hævelse. Gør dette i 20-30 minutter ad gangen flere gange om dagen.

 

4. Varme

Varme kan også hjælpe med at lindre smerter i knæet. Brug en varmepude eller et knæbind med varme eller tag et varmt bad.

 

5. Massage

Massage af det berørte område kan også hjælpe med at mindske smerter og hævelse.

 

6. Støtter og seler

Brug af støtte eller bøjle kan hjælpe med at stabilisere knæet og mindske smerten.


7. Kirurgi

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at foretage en operation for at udbedre skader på knæet. Dette er normalt anbefales kun, hvis andre behandlinger er slået fejl.

Knæsmerter kan være irriterende, men der er mange ting, du kan gøre for at lindre dem. Hvis dine smerter er alvorlige eller ikke forsvinder, skal du gå til lægen. De kan hjælpe dig med at finde årsagen til dine smerter og anbefale den bedste behandling for dig.

Men støtte er meget vigtigt og her anbefaler vi Kompressionsknæbindet fra Copperfit som en rigtig god løsning. 

Det effektive Copper Fit Kompressionsknæbind har et cirkulært strikdesign, der giver moderat til kraftig kompression, der forbedrer ydeevnen. Det smarte design er kombineret med stærk kompression, der støtter dit knæ uden at begrænse din mobilitet. Knæbindet er produceret i et ultablødt og åndbart materiale med sømløst 4-vejs, som hverken gnaver eller giver mærker.

Knæbindet er med til at give ekstra støtte uden at begrænse bevægeligheden. De indlagte kobberfibre afhjælper og reducerer lugt og fugt. Kompressionsknæbind forbedrer blodcirkulationen og lindrer muskel- og ledsmerter, samt forbedrer restitutionstiden. Kompressionsbeklædninger er kun effektive, når det bliver båret og har den rigtige størrelse.

Du kan bestille den herunder: