PAINHUNTER.DK

Hos os er det simpelt, nemt og hurtigt at handle. For at handle hos os skal du igennem 5 trin:

1)
Læg massagepistolen i kurven.
2) Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik. Gå herefter til kassen.
3) Indtast dine personlige oplysninger.
4) Vælg forsendelses-/betalingsmåde.
5) Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden, og godkend købet.
 

Hvad står vi for?
Painhunter.dk er en online webshop som tilbyder massagepistoler til alle dem som tror på os. Vi kan stå 100% inde for at vores produkt kan være med til at hjælpe dig med din træning, hverdag eller smerter.

Vi går op i kvalitet, top service, fornuftig pris og hurtig levering. Vi brænder for at vores kunder får den bedste oplevelse, både med køb, service og mulige spørgsmål. Derfor har vi en leveringstid på 1-2 hverdage og vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Historien bag
Det hele startede for noget tid siden da vi indså at det var svært at finde en massagepistol til under 3.000 kr. hvor kvaliteten stadig var i top. Behovet var der, men produktet var der ikke. I det øjeblik så vi muligheden i at sælge jer et produkt som ligger til en fornuftig pris og hvor kvaliteten intet fejler.

Vi er et lille team som brænder for det vi laver. Det hele startede som et projekt vi ville teste af, men eftersom vi nåede længere og længere i processen, er vi nu en veletableret webshop med over 15.000 tilfredse kunder.

Hvad kan vores produkt?
Vores produkt har mange egenskaber som kan bruges til hele kroppen. Det gode ved det, er at du kan selv justere hastigheden således at den er tilpasset dine behov. Udover det, er der fire hoveder som du nemt kan tage af og på. Desuden er massagepistolen genopladelig og nem at tage med dig på farten.