Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal du blot trykke på knappen nedenfor, bruge den email som du oprettede ordren med og gennemføre processen
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

RETURRET VED JULEGAVER

I forbindelse med højtider og særlige kampagner som eksempelvis Jul, Black Friday, Cyber Monday mv. har vi forlænget fristen for fortrydelsesret. Dvs. varer der er købt i perioden mellem d. 1.11.22 og 31.12.22 kan returneres tom. d. 25.01.23. Vær her opmærksom på, at varen skal være ubrugt og i original emballage.

Ved den udvidede fortrydelsesret, er det ikke muligt at åbne og prøve sin vare, hvor dette normalvis er en mulighed. Har pakken været åbnet og prøvet, gælder de normale 14 dages fortrydelsesret.

REFUSION

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg. nr. og kontonummer, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses per mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

FORTRYDELSESRET

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.
Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@painhunter.dk eller benytte Returnering ovenfor.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Skulle du fortryde dit køb, hvor en gratis gave leveres med ordren, skal hele ordren returneres. Alternativt kan du beholde den gratis gave, og modtage differencen retur.

RETURNERING

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Dvs. du bærer risikoen for at varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. For at lette ekspeditionstiden skal du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken.


Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

VARENS STAND VED RETURNERING

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

TILBAGEBETALING

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.