Har du også problemer med lændesmerter?
VORES BLOG

Har du også problemer med lændesmerter?

af Rasmus Bojesen Oct 18, 2022

Vidste du, at lændesmerter er en af de mest almindelige årsager til manglende arbejde? Faktisk er det den femte vigtigste årsag til invaliditet på verdensplan. Hvis du er en af de millioner af mennesker, der lider af lændesmerter, leder du sikkert efter måder at få lindring på. Heldigvis er der masser af ting, du kan gøre for at lindre dine symptomer og få dit liv tilbage på sporet.

En af de bedste ting, du kan gøre for din lænd, er at bruge kompression. Kompressionsbeklædning er specielt designet til at give støtte og stabilitet til dine muskler og led og kan hjælpe med at reducere smerter og inflammation og forbedre din bevægelighed. Hvis du leder efter en naturlig måde at få lindring af lændesmerter på, er kompression er en god mulighed.

 

Der er et par ting, du skal huske på, når du vælger kompressionstøj. For det første skal du sørge for, at tøjet er lavet af åndbart materiale, så du ikke bliver overophedet. For det andet skal du vælge en beklædningsgenstand, der sidder godt, men ikke for stramt. Og endelig skal du sørge for, at tøjet giver den støtte, du har brug for til det specifikke område af din krop, som du ønsker at målrette.

Mange kvinder kender især til problemer med lændesmerter. Ifølge sundhed.dk er det ganske normalt for kvinder at have lændesmerter, især efter en graviditet. Det kan være når man går op ad trapper, stiger ud af bilen eller når man skal løfte forskellige genstande. [1]

Men hvad kan man så gøre ved lændesmerter? Det er selvfølgelig en rigtig god ide at træne, men en anden måde at behandle dine smerter på, er ved massage, støtte og varmepuder. Har dette vakt din interesse? Så læs videre for at få tips til, hvordan du nemt kan komme smerterne til livs.

 

Rygbælte

En af de løsninger vi har hos painhunter.dk er det fantastiske Copper Fit Rygbælte, der har fire indbyggede stabilisatorer og hjælper med at støtte lændemusklerne. På denne måde bliver ryggen mindre belastet og dermed mindskes smerten også. Rygbæltet har også indlagte kobberfibre, der reducerer lugt af sved og gør dig mere mobil. Rygbæltet stabiliserer ryggen på fire forskellige parametre, der sørger for at ryggen er rank hele dagen. Hvis du gerne vil af med dine lændesmerter og få din sunde og stærke ryg tilbage, kan du bestille rygbæltet fra Copper Fit nederst på denne side.

 

Rygbælte med både varme og kulde

En anden god ide, hvis du gerne vil af med dine lændesmerter, er at bruge et rygbælte som både kan tilføre varme og kulde til ryggen. Hos painhunter.dk har vi et rygbælte, der giver begge dele, samtidig som det støtter lændemusklerne mod yderligere skade. Rygbæltet er også perfekt, hvis man er aktiv og træner og øger også blodcirkulationen i kroppen. Hvis man er begyndt at træne igen, kan dette også medføre smerter og der kan det også være en hjælp at bære et rygbælte udenfor træningen, der kan hjælpe mod rygsmerter og desuden også hjælpe med restitution. Hvis du gerne vil af med dine lændesmerter og få din sunde og stærke ryg tilbage, kan du bestille rygbæltet fra Copper Fit med varme og kulde nederst på denne side.

 

Massagepistol

Hvis du lider af lændesmerter fra for eksempel overbelastning, graviditet eller træning er massage essentielt for at hjælpe med din restitution og til at sørge for at du kan komme af med smerterne. Men at massere sig selv er ikke altid muligt og det er også anstrengende. Massage er desuden dyrt at gå til og svært at få andre til. Derfor kan en massagepistol være den perfekte løsning, hvor du altid nemt kan massere din lænd og blive af med smerter. Hos painhunter.dk har vi en Powerboost Massagepistol fra Sharper Image, som er perfekt til formålet. Den er perfekt for at løsne op for muskelspændinger i hele kroppen og hjælper med restitution. Den har fire medfølgende massagehoveder og man kan til enhver tid justere massageniveauet. Sharper Image er førende indenfor fitness, sundhed og Welness i USA og lanceredes i norden i 2021. Så hvis du gerne vil af med dine lændesmerter og få din sunde og stærke ryg tilbage, kan du bestille Sharper Image Powerboost Massagepistol nederst på siden.

 

Der er en løsning på dine problemer

Så måske er du en af dem der døjer med smerte i lænden efter overbelastning eller en graviditet. Rygsmerter er nærmest blevet en folkesygdom, men heldigvis er der hjælp at hente. Her hos painhunter.dk kan vi varmt anbefale at bruge rygbælte til at stabilisere ryggen sammen med en massagepistol, der kan hjælpe med at massere ryggen, så den kan restituere og så du kan blive fri af smerten. Din sundhed og velvære er vores største mål! Der er mange grunde til at bruge et rygbælte. Det kan give dig færre rygsmerter og øge din mobilitet. Rygbæltet får dig også til at have en mere ret rygholdning og det kan gøre dig mere aktiv, da det nu er nemmere for dig at bevæge dig og træne. Derfor kan vi roligt anbefale et rygbælte som en løsning på dine rygproblemer. Det kan også være en rigtig god ide at kombinere massagepistolen og rygbæltet med et Massagebælte til hele kroppen, der også kan hjælpe med dine lændesmerter. Find alle tre herunder!

 

 

 

 

 

 

 

[1] https://www.sundhed.dk/sundhedsfaglig/laegehaandbogen/obstetrik/tilstande-og-sygdomme/svangerskabsgener/graviditetsrelaterede-baekkensmerter/

Tags: