Find den rette massagepistol
VORES BLOG

Find den rette massagepistol

af Marcus Kristensen Dec 08, 2021

Det kan være rigtig svært at gennemskue, hvad man skal kigge efter, inden man begiver sig ud i at investere i en massagepistol. Vi har lavet en guide til hvilke specifikationer, du bør holde øje med, inden du køber din massagepistol. 

Hvis du har foretaget en enkelt søgning på massagepistoler online, finder du ret hurtigt ud af, at der findes utallige modeller af massagepistoler. Derfor kan det forståeligt nok, være svært at finde ud af hvilken massagepistol man bør vælge. 

Massagepistoler kommer i mange forskellige former, kvaliteter og prisklasser. Det kan svært at gennemskue kvaliteten på massagepistolen med det blotte øje. Derfor har vi samlet en række specifikationer nedenfor, som du kan holde øje med, når du skal vælge din massagepistol.VIGTIGE SPECIFIKATIONER AT HOLDE ØJE MED: 

 • Slagdybden
 • Noget at det vigtigste at holde øje med er slagdybde på massagepistolen, i bund og grund er slagdybden altafgørende for hvor effektiv en massage din massagepistol kan give. Jo dybere din massagepistol masserer, desto bedre effekt har den for smertelindring og restitution. Vores massagepistoler har en slagdybde på 14 mm og 10 mm. Der findes massagepistoler med en slagdybde på alt mellem 8 - 16mm. 

 • Støjniveau
 • Støjniveauet af din massagepistol er altafgørende, hvis du ønsker at bruge den imens du ser tv eller har gang i en samtale. For at sætte det lidt i perspektiv, så har en normal samtale et støjniveau på ca. 60 dB. Vores råd er derfor, at du finder en massagepistol, der ikke overskrider 50 dB på højeste niveau, så du kan bruge din massagepistol uden for meget støj. Du kan altid spørge forhandleren om produktets støjniveau i dB, hvis ikke det står skrevet på siden/produktet. 

 • Batteritid
 • Massagepistolen er oftest et trådløst apparat, hvorfor det så er vigtigt, at man kan bruge den uden den skal være i opladeren hele tiden. Vi anbefaler, at man kigger efter en batteritid på minimum 3 timer, så du undgår, at din massagepistol skal sidde i opladeren konstant. 

 • Slag per minut
 • Slag pr. minut er antallet af slag/tryk din massagepistol giver på 60 sekunder. For at du både kan give/få en blid og dybdegående massage med samme massagepistol, anbefaler vi at massagepistolen har som minimum op til 2800 slag pr. minut. Jo flere slag din massagepistol kan afgive pr. minut jo hurtigere vil du kunne mærke en effekt. Med det sagt, skal der også være plads til en blid massage i ny og næ og derfor anbefaler vi at dit apparat også har et blidt niveau på 1900 slag pr. minut eller derunder. 

 • Funktionelt design
 • Vi anbefaler at din massagepistol har et funktionelt og ergonomisk design. Ikke kun for udseendets skyld, men fordi at en massagepistol skal kunne bruges til at kunne massere sig selv. Derfor vil et funktionelt design gøre det nemmere for dig at nå alle områder på kroppen uden anstrengelse. En god ting at holde øje med, hvis du er en person med mindre hænder, er at håndtaget ikke er særlig bredt, da det kan gøre det svært at kontrollere massagepistolen ordentligt. Udover dette kan det godt betale sig, at kigge efter en massagepistol, der har flere muligheder for hvordan du kan holde ved apparatet, alt efter hvor du skal massere. 

 • Vægt
 • Sidst men ikke mindst, anbefaler vi, at du holder øje med hvor meget den massagepistol du gerne vil købe vejer. Før du kan holde ud at massere i længere tid, vil det være smart at finde en massagepistol, der ikke vejer alt for meget. Vi anbefaler derfor en max vægt på 1,5 kg. En lille let massagepistol er ideel til dig, der ønsker at have en massagepistol, til at have med på farten eller til rejser. 


  Jeg håber, at denne guide kan være med til, at du finder den rette massagepistol for dig. 

  Har du yderligere spørgsmål, til hvad du skal kigge efter for at finde den rette massagepistol, så sidder vi altid klar til at hjælpe dig på mail, telefon og chat!


  Painhunter PRO specifikationer

  Painhunter GO specifikationer 

  - 5 hastighedsindstillinger

  - op til 6 timers batteritid (2.000 MaH batteri)

  - 1800-3400 slag i minuttet (50HZ)

  - Slagdybde: 14 mm.

  - Håndtag med multigreb

  - Justerbar massagearm 0°/ 45° / 90°

  - Vægt: 930 gram

  - Støjsvag motor (30-45 dB)

  - Inkl. Rejsetaske + 4 mundstykker

  - LED display med batteriindikator

  - CE godkendt

  - 4 hastighedsindstillinger

  - Op til 5 timers batteritid (2.000 MaH batteri)

  - Op til 2800 slag i minuttet

  - Slagdybde: 10 mm.

  - Vægt: 560 gram

  - Meget støjsvag motor (25-35 dB)

  - Inkl. Rejsetaske + 4 mundstykker

  - CE godkendt