3 gode råd når du træner hjemmefra
VORES BLOG

3 gode råd når du træner hjemmefra

af Rasmus Bojesen Oct 03, 2022

Det tager lang tid at tage i Fitness. Du skal pakke tasken, ud ad døren, klæde om, træne, tage bad og måske klæde om igen. I en travl hverdag med familie, karriere eller børn er det nogle gange nemmere bare at træne hjemme. Så fjerner man al spildtiden. Men er du også en af dem der har svært ved at motivere dig til at træne hjemme og måske også har svært ved at vide hvordan du skal træne? Hvilke øvelser er gode og hvilket udstyr skal du bruge? Hvis du læser videre, kommer vi med tre gode råd til hvordan du kan træne hjemmefra og spare en masse tid og penge på fitness medlemskaber.

 

  1. Brug de ting du har omkring dig og bliv inspireret af videoer

 

Mange af de ting man har omkring sig i hverdagen, kan rent faktisk bruges til træning. Man kan for eksempel bruge en bænk i haven eller gården til at lave step ups og til armbøjninger, hvis man ikke vil helt ned på jorden for at lave dem. Man kan også lave lounges på en bænk eller dips eller bare bruge bænken til at holde i, når man laver sine lounges. En rigtig god måde at blive inspireret på, er også at finde videoer på YouTube og se hvordan personlige trænere og andre laver øvelser når de hjemmetræner. Det kan hjælpe med at motivere dig og også til at give dig råd og inspiration til hvordan du træner rigtigt, så du ikke bliver skadet, eller får andre skavanker, der kan udvikle sig til noget usundt og kronisk. Træningen skal selvfølgelig give ømme muskler, men ikke dårlige knæ eller led.

 

  1. Hvad gør man med børnene?

 

De fleste børnefamilier kender nok godt til det med at børnene kommer i vejen for træningen. Man er måske lige kommet hjem fra arbejde og får dårlig samvittighed, fordi man ikke bruger sin dyrebare tid på at være social med dem der står en nærmest i stedet. Men det enkle svar er: tag børnene med når du træner. Hvis du løber, kan du for eksempel tage ungerne med i en løbevogn men du kan også lade dem cykle ved siden af imens du løber. Eller hvis du f.eks. træner i haven kan det være at de gerne vil være med og ”efterabe” dine øvelser eller spille med en bold eller noget helt tredje, mens du laver dine øvelser. Man kan også finde en nabo eller ven og træne sammen og lade ungerne lege sammen samtidig. Der er rigtig mange måder at gøre træningen til noget sjovt og socialt for hele familien, som alle ser frem til!

 

  1. Husk massage efter træningen og støtte under træningen 

Massage og støtte er utrolig vigtigt når du træner og når du træner hjemme, er der ingen anden til at gøre det for dig. Men der er også en løsning på dette problem. Hos painhunter har vi massagepistolen Sharper Image Powerboost Massagepistol. Det er en massagepistol der løsner op for muskelspændinger i hele kroppen. Den lindrer stive muskler, hjælper med restituering og er med til at skabe en sundere og raskere krop. Man kan massere i hele to timer på en opladning og der er følger fire forskellige massagehoveder med massagepistolen, som kan give dig fire forskellige slags massage. Ved at få den rigtige massage, undgår du skader og alt for ømme og du kan massere dig selv når som helst. For eksempel når du sidder og ser TV og slapper af med familien efter en lang og hård dag. Så hvis du gerne vil have sunde og stærke muskler, kan du bestille Sharper Image Powerboost Massagepistol her på siden.  Du kan med fordel også kombinere denne med vores Copper Fit Energi Indlægssåler, der hjælper dig med at støtte fødderne under træningen, så du ikke får ømme fødder og skader. Det er også en rigtig god ide at bruge ankelstøtte, så du ikke overbelaster og skader dine ankler, hvilket kan holde dig væk fra træningen i mange uger og give dig masser af smerte. Her anbefaler vi Copper Fit Ice Ankelstøtte der også giver anklerne dejlig og sund køling. Du kan bestille alle tre produkter herunder: