5 gode grunde til at man bør få en online personlig træner
VORES BLOG

5 gode grunde til at man bør få en online personlig træner

af Rasmus Bojesen Oct 05, 2022

Træning er hårdt arbejde. Så hårdt, at det mere er reglen end undtagelsen, at folk giver op før de når deres mål. Det er udmattende, udfordrende og svært at vide, hvordan man træner og spiser. Eller hvad der virker og hvad der ikke gør. En måde at få mere motivation på, finde strategier, der virker, og skabe disciplin når det gælder træningen er at hyre en personlig træner eller fitnesscoach. Her er 5 grunde til, hvorfor det er en god ide at få en online personlig træner og hvordan han eller hun kan forbedre din træning, kost og fysik.

 

  1. Planlægning

Vi er alle forskellige. Det er ikke kun sandt, når det kommer til smag. Det gælder også, hvordan vores kroppe reagerer på træning og kost. I disse dage har stort set alle fitnesscentre alt, hvad du har brug for. Ikke kun maskiner og vægte, men også metoder til at måle BMI, kropsfedt og kondition er også en mulighed. Alligevel er det nemt at føle sig forvirret. Hvad er den bedste metode for mig? En god online personlig træner kan designe strategier, der er tilpasset dig personligt. Det gælder kost og motion, da mange trænere også er ernæringsrådgivere og du behøver ikke at spilde din kostbare tid på at tage i fitness, men i stedet få alt den hjælp du behøver hjemmefra.

 

  1. Opnå dine mål

En stor grund til, at mange aldrig når deres mål, er, at de enten når et plateau og holder op med at udvikle sig, eller at målene mangler konkrete referenceværdier. Mål skal være konkrete og målbare. "Smukkere og mindre overvægtig", er et almindeligt ønske, men ikke et konkret mål. En personlig træner kan hjælpe dig med at sætte konkrete mål og lige så konkrete delmål. Urealistiske forventninger er en almindelig motivationsdræber. Men en coach hjælper dig med at bryde målet ned i delmål, hvilket skaber realistiske forventninger.

 

  1. Teknik

Vi laver alle fejl i begyndelsen. Især når det kommer til teknik. Dårlig kropsholdning, middelmådig teknik og tvivlsomme øverlser er kontraproduktivt. Det øger risikoen for skader, og kan holde dig væk fra fitnesscenteret i længere tid. Ved at hyre en personlig træner kan du undgå fejl og være sikker på, at du træner effektivt. Grundlæggende øvelser som dødløft, squat og bænkpres er her særligt relevante.

 

  1. Kontinuitet

At hyre en personlig træner giver dig en grund til at træne. Når du ikke har nogen anden at svigte andre end dig selv, er det lettere at ignorere din træning. Dette vil hjælpe dig med at skabe en rutine med motion, der er regelmæssig. Har du problemer med motivation og selvdisciplin, kan dette aspekt være særligt interessant. Selvom du ikke er hundrede procent motiveret kan din online træner hjælpe dig med at holde motivationen.

 

  1. Intensitet

Når teknikken er på plads, og du har styr på det grundlæggende, er det tid til at øge intensiteten. Problemet er, at langt de fleste af os træner for dårligt. Det er utrolig nemt at, og utrolig svært at lade være, have ondt af sig selv og give op, når man virkelig har (meget) mere at give. En personlig træner hjælper dig med at presse dig selv ud af din komfortzone og udfordrer dig til at træne hårdere. Ved at få dig til at præstere mere: løfte mere vægt, lave flere reps eller hvile mindre, vil du få bedre resultater. Træning for resultater handler om netop det – at træne bedre og hårdere. Da træning for resultater er hårdt, så hårdt, at mange mennesker giver op, kan det være en god idé at få hjælp fra en, der vil hjælpe dig med at blive ved med at kæmpe. Også når du ikke kan klare mere og bare gerne vil give op.

 

Men husk massage, restitution og støtte

Derfor kan man konkludere, at der er mange grunde til at få en online personlig træner. Men man skal stadig huske massage og restituering og det er der hvor painhunter kommer ind i billedet. Hos painhunter.dk kan du få Sharper Image Powerboost Massagepistol. Det er en massagepistol der løsner op for muskelspændinger i hele kroppen. Når dine muskler er ømme og du skal være klar til næste dags træning og en travl hverdag, er massagepistolen løsningen. Du kan massere dine muskler når som helst, f.eks. når du ser tv og slapper af om aftenen efter en hård dag. Her hos painhunter.dk kan vi varmt anbefale at en massagepistol, der kan hjælpe med at massere musklerne, så de kan restituere og så du kan væres sund, rask og den bedste version af dig selv! Vi kan også varmt anbefale at kombinere den med Copper Fit Ice Kompressionsbind, som hjælper dig med at give støtte og kulde til dine knæ både før, under og efter træning samt Copper Fit ICE kompressionsstrømper som hjælper dig me det samme til dine fødder og ben! Du kan bestille dem herunder: 

 

 

 

 

 

Du kan bestille vores massagepistol her på siden!