3 råd til at få genoptaget træningen
VORES BLOG

3 råd til at få genoptaget træningen

af Rasmus Bojesen Sep 27, 2022

Du kender det nok godt? Man har lige haft en lang pause fra træningen. Måske har der været for travlt med karrieren, børnefamilien eller livets andre projekter og vi ved alle hvor svært det kan være at komme i gang igen. Når man først er kommet ud af træning, oplever man alle de almindelige skavanker, når man går i gang igen; det gør ondt i musklerne og det tager lang tid for kroppen at restituere og i en travl hverdag, har man ikke altid tid og energi til alle muskelsmerterne. Men fortvivl ikke! Der er flere forskellige løsninger på problemet. Hvis du er interesseret i nogle af dem, kan du læse videre og finde ud af hvilke små tiltag, der kan forandre din hverdag og hjælpe dig med at holde dig sund, rask og fuld af velvære. Læs videre for at få tips til, hvordan du nemt kan komme i gang med at træne igen uden irriterende og hæmmende smerter.

 

1. Massage hjælper

Det er selvfølgelig altid vigtigt at træne men det er mindst lige så vigtigt at have sunde og stærke muskler efter træningen, der restituerer perfekt og ikke tager skade af dit forsøg på at leve en sund livsstil. Hvis du bliver fri for alt for mange smerter, bliver du også en bedre version af dig selv; en bedre familiefar, partner, ven eller kollega, gennem dit øgede overskud. Men det er ikke altid nemt at få massage og det er anstrengende at give sig selv. Derfor er et massageapparat den perfekte løsning.

Hos painhunter.dk har vi f.eks. massagepistolen fra Powerboost Sharper Image. Vores massageapparat løsner op for muskelspændinger i hele kroppen og kan både bruges inden eller efter din træning. Massagepistolen fra Powerboost Sharper Image holder i hele to timer, så du kan give dig selv en rigtig god massage hver dag efter din træning. Når du bruger massagepistolen, er det vigtigt, at du ikke går for hårdt til værks. Du skal ikke massere så kraftigt at det giver flere smerter. Find det niveau der er behageligt og som du føler hjælper med at løsne op i dine muskler. Med en god massage er du godt

 

2. En massagepistol er løsningen

Hos painhunter.dk kan du få Sharper Image Powerboost Massagepistol. Det er en massagepistol der løsner op for muskelspændinger i hele kroppen. Den lindrer stive muskler, hjælper med restituering og er med til at skabe en sund og rask krop. Du kan massere i hele to timer på en opladning og der er følger fire forskellige massagehoveder med, som kan give fire forskellige slags massage. Du kan også sætte den på forskellige niveauer. Når dine muskler er ømme og du skal være klar til næste dags træning og alle hverdagens udfordringer, er massagepistolen løsningen. Du kan massere dine muskler når som helst, f.eks. når du ser tv og slapper af om aftenen efter en hård dag. Her hos painhunter.dk kan vi varmt anbefale at en massagepistol, der kan hjælpe med at massere musklerne, så de kan restituere og så du kan væres sund, rask og den bedste version af dig selv!

 

 3. Kompression

Mens kompression lyder som noget gamle mennesker bruger når de skal ud og flyve, så er det blevet en standard verdenen over, for både elite atleter og almindelige mennesker. Produkter såsom kompressionsstrømper og knæbind kan for dig gøre ikke kun restitutionen nemmere/hurtigere og mere smertefri, den kan også øge dit output før dine ben giver op, det er af eksperter generelt vurderet ,at kompression kan give dig et performance boost på op til 20%. Der er fantastisk mange fordele med massage efter træning. Massage reducerer muskelspændinger, giver mere afslapning, gør kroppen mere smidig, giver dig blødere muskelvæv, gør at dine muskler bliver mindre stive og trætte efter træning og forbedrer din ydeevne når du motionerer. Desuden gør massage at musklerne bliver mindre ømme, mindre hævede og hjælper med at forebygge eventuelle skader. Så der er masser af gode grunde til at bruge en massagepistol. Du vil føle en kæmpe forskel allerede efter første gang du bruger den!  Du kan bestille din helt egen herunder: