Vil du gerne af med dine knæproblemer?
VORES BLOG

Vil du gerne af med dine knæproblemer?

af Rasmus Bojesen Sep 26, 2022

Vi kender vist alle til det med knæproblemer. Ifølge sundhed.dk har mange ældre og unge knæsmerter, men knæsmerter forekommer også hyppigt hos mænd efter 40-års alderen og hyppigt hos idrætsfolk især når det gælder sportsgrene, hvor spring er almindeligt, som atletik, fodbold, basketball, volleyball og ski.[1] Måske har du prøvet at deltage i fælles sociale arrangementer med arbejdet, eller på børnenes skole, hvor der skulle spilles rundbold eller lege andre lege, og hvor du har gået derfra med ømme knæ? Det er aldrig sjovt at føle smerte og blive skadet, når man prøver at være fysisk aktiv. Men hvad kan man så gøre ved det? Der er flere forskellige ting man kan gøre. Læs videre for at få tips til, hvordan du nemt kan komme smerterne til livs.

 

Knæbind med varmeterapi

Hos painhunter.dk har vi det fantastiske Copper fit Knæbind med varmeterapi. Det giver dig både støtte og varme til knæet og hjælper med at lindre smerter og samtidig give støtte, så du ikke få flere. Den er produceret i et ultrablød og åndbart materiale og har indlagte kobberfibre der reducerer lugt og fugt. De giver kompressionstryk hvis man er sportslig aktiv men hjælper dermed også med at restituere hurtigere. Hvis du gerne vil af med dine knæsmerter og få dine sunde og stærke knæ tilbage, kan du bestille Copper Fit Knæbind med Varmeterapi nederst på denne side.

 

Copper Fit Indlægssåler

Man kunne måske fristes til at tænke: ”Hvordan kan indlægssåler hjælpe med mine knæsmerter?”. Men indlægssåler er utrolig vigtige, når det handler om at passe på dine knæ. Det er nemlig meget vigtigt hvordan du træder på fodsålerne og at du belaster knæene på den helt rigtige måde. Copper Fit Indlægssåler er skabt på en revolutionerende måde og giver mikromassage med stødabsorberende skum, som masserer fødderne og dæmper smerter både i fødder og knæ.  Indlægssålerne har indlagte kobberfibre for at reducerer lugt og er designet i et åndbart og tyndt design, der passer næsten alt fodtøj. Hvis du gerne vil af med dine knæsmerter og få din sunde og stærke knæ tilbage, kan du bestille indlægssålerne fra Copper Fit nederst på denne side.

 

Vil du gerne af med dine knæproblemer?

Hvis du er en af de mange der døjer med knæproblemer og gerne vil af med dem, så er der en løsning på dine problemer! Det er selvfølgelig altid en god ide at træne og styrke dine benmuskler, så du stabiliserer dine knæ, men i sidste ende er det også vigtigt at dine knæ restituerer og får en sund støtte. Alt dette sikrer du dig med varmeterapi og indlægssåler fra Copper Fit. Det er vigtigt at du tager dine knæproblemer seriøst. Dine knæ skal holde sig sunde og raske hele livet og vi er glade for at kunne hjælpe med at holde dig sund og stærk! 

Der er mange grunde til at man får knæskader. Hovedårsagen er at knæet bliver belastet, men hvis knæet bliver forkert belastet er chancen for skader selvfølgelig meget større. Hvis belastningen i knæet bliver for store, kan man endda få senebetændelse, betændelse i senefæster og i slimsækkende. En anden årsag kan også være at sener og brusk er overbelastede. Dette kan føre til ødelagte ledstrukturer. Derfor er det meget vigtigt at man kommer af med knæproblemerne i tide, inden de udvikler sig til kroniske problemer, som man ikke kan komme af med! Du kan bestille dine helt egne herunder: 

 

 

 

[1] https://www.sundhed.dk/borger/patienthaandbogen/knogler-muskler-og-led/symptomer/knaesmerter/