Marathonløber og ondt i lænden
VORES BLOG

Marathonløber og ondt i lænden

af Vicktoria Vorre Sep 20, 2022

Af Tine Haslund

Mor til 3 og maratonløber 
Velkommen til mit univers. Jeg hedder Tine Haslund, er 35 år og mor til 3 skønne børn. Lily 7 år, Vitus 4 år og Joey 2 år. Jeg har løbet 35 marathons og i juni blev jeg Danmarksmester i 100 km løb i min aldersgruppe. Jeg løber hver uge +100 km og bruger altså min krop rigtig meget.

Jeg er i øvrigt ny ambassadør for Painhunter, hvorfor jeg nu vil dele ud af mine personlige erfaringer.

 

Løb er min medicin
For mig er der ingen undskyldninger, når det kommer til løb. Løb er min medicin. Mit daglige fiks, hvor jeg altid får følelsen af ”everything is gonna be okay”. 

Jeg bruger min krop fysisk, når jeg er glad. Jeg bruger min krop fysisk, når livet driller. Jeg løber ikke fra problemerne, men løber med dem. Er jeg stresset eller irritabel, så når jeg løber og er i aktiv bevægelse, rammer en kæmpe lettelse i min krop, når jeg først er afsted. 

Og nu kommer sandheden. Hvordan kan jeg løbe så meget? Sørger jeg for hvile, udstræk og restitution? Nej, slet ikke. Jeg løber uanset om jeg er træt eller øm. Jeg skal bare afsted.

Men efter at have været igennem tre graviditeter inden for fem år, kan jeg også godt mærke, at min krop ikke er den samme, som den var førhen. Efter at have båret rundt på 3 babyer og efter lægernes udsagn begyndte jeg at løbe alt for hurtig efter kejsersnit, så er det ingen hemmelighed, at min lænd er der, hvor jeg kan mærke at smerterne sætter sit aftryk.

 

En massagepistol kan hjælpe
Jeg ved jo inderst inde godt, at udtræk er vigtig for en løber. Og jeg ved jo endnu mere at styrke og coretræning er essentielt for at opnå den bedst mulige udgave af sig selv for derved at opnå ens mål og ambitioner som marathonløber.

Ligeså snart jeg har løbet min lørdags morgen løbetur fra klokken 06-08, så begynder jeg jo ikke at strække ud. Eller tage i fitness center. Ligeså snart jeg er inde på matriklen igen er jeg mor til tre.

Men den seneste uges tid har jeg været heldig at teste denne lækre massagepistol fra Painhunter. Jeg lå på sofaen en aften, hvor jeg fik min mand til at køre den op og ned på min lænd. Ej hvor var det skønt. En befrielse at føle de små irratationssknuder blive opløst.

Massagepistolen var rar og behagelig at bruge undervejs, og resultatet bagefter var en kæmpe lettelse ikke længere at føle mig spændt op i lænden.

På søndag skal jeg løbe CPH Half, og jeg skal helt sikkert have min nye ven med mig til CPH og bruge den op til et vigtigt race.

Jeg håber, at mit indlæg kunne give dig inspiration, og du får lyst til at prøve den fine massagepistol, som i øvrigt kan indstilles med flere hoveder og niveauer.

Har du ømme muskler uanset ben eller lænd, så kan jeg med hånden på hjertet give mine bedste anbefalinger til massagepistolen.

De bedste løbehilsner fra Tine

Bestil Painhunters fantastiske massagepistol herunder: